Ahol fontos a diszkréció

Két hónapja volt cikk, de hátha nem olvastátok… hogy II. Erzsébet királynő visszavonta fehérnemű-beszállítója udvari megbízatását, mert a cég korábbi tulajdonosa, a királynő személyes fehérnemű-tanácsadója életrajzi könyvében udvari munkájáról is írt. Hogy mennyire részletesen, ahhoz jó lenne elolvasni a könyvet, mindenesetre az uralkodó alsóneműjének már a megemlítése is elegendő indok volt arra, hogy elvesszen a bizalom.

london-2729912_1920

A fehérnemű-tanácsadó hölgy, a Storm in a D-cup című könyv szerzője (Vihar D-kosárban), June Keaton azt nyilatkozta, hogy számára felfoghatatlan, hogy a Royal Warrants Association a könyv hatására megfosztotta udvari szállítói címétől a Rigby & Peller céget, ami évtizedek óta felelt az udvar nagyságok fehérneműiért.

Szerintem ez a döntés teljesen érthető, akkor is, ha esetleg nem szerepelnek olyan részletek a könyvben, mint amelyekről néhány magyar bulvárportál beszámolt (vajon olvasták a könyvet?).

A fehérnemű intim ruhadarab, és valaki – bárki – melltartójáról nem illik nyilvánosan beszélni, hát még ha az a valaki maga II. Erzsébet királynő. Még ha nem is lett volna a cég és a királynő üzleti kapcsolata diszkréció tekintetében szabályozva, akkor is egyértelmű, hogy a királynő alsóneműje vagy a próbák nem lehetnek közbeszéd tárgyai, pedig a könyv megjelenése sajnos ezt eredményezte, még ha rövid időre is.

June Keaton – ha nem is mondott semmi sértőt – ráirányította a figyelmet II. Erzsébet fehérneműire, amikről az alattvalók normális esetben “nem is tudják”, hogy egyáltalán léteznek.

Miért, léteznek? Én még sosem láttam. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s